Info om oss

Golden Padel är en helt ny anläggning i toppklass som ligger c:a 15 km söderut från centrala Stockholm. Vi kommer att ha fem unika Guldbanor inköpta från Jubo Padel AB. Av dessa 5 banor är 3 Panorama och dessutom en av dem helt exklusiv med ”New Mondo STX Supercourt XN Original Blue Master Final” matta och möjlighet till utspring!

Loungeavdelningar

Med våra två olika lounger precis vid entrén och på entresol så kan vi erbjuda allt från egna tillställningar till delade upplägg och avskärmat område. Här kan ni komma med era kollegor, vänner eller familjer och alltid känna er som en del av oss. Målet är att vår röda tråd följer den familjära känslan i precis allt vi gör. Detta kommer att bli en hall man inte vill gå hem från!

Bakgrund

Vi som ska driva Golden Padel AB driver idag Älta Transportservice AB vilket är ett bolag som är känt för sin goda kundkontakt och känslan att få alla att känna sig delaktiga i företaget. Och det är precis det vi eftersträvar i allt vi gör. Och med ännu en familjemedlem rekryterad som Hall Chef till detta projekt så har vi alla möjligheter i världen att göra detta till just ER hemmahall!

Barn och ungdom

Vår vision utöver det familjära är att satsa stenhårt på barn och ungdomar och verkligen få fart på den verksamheten i Sverige. Tillsammans har vi som driver verksamheten sex barn och vi vet hur viktigt det är att det finns olika alternativ för barn att aktivera sig. Padel är fortfarande något som inte riktigt jobbat sig in i lägre åldrar ännu men detta vill vi ändra på och göra något fantastiskt av!

Golden Padel Club

En av oss i ledningen har även ett flertal gånger varit i Spanien och gått kurser för att framåt kunna träna barn, ungdomar och även vuxna. Vi söker just nu aktivt efter fler tränare som vill vara med och skapa den perfekta klubben för barn och ungdomar.